Tünetmentesen az Egészséges Életért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Fény Háza Alternatív Gyógyászat-Oktatás (Gyémánt Egészség Centrum)
Az alapítványról
Nyitvatartás
Gyógyulás Ayurvédával
EKCÉMA, EGYÉB
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
Dohányzás leszoktatás
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Alapítványi közzététel
Kutatási eredmények
Ajánlott készítmények
Lelki/viselkedési problémák

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Alapítványunk kezelőszervként tanácsokkal és időszakos felügyelettel segíti azokat a betegeket, akik készülék vásárlás mellett döntenek. Javasoljuk kezelőorvos és tapasztalattal bíró gyógyfényterápiás kezelő centrum segítségének igénybevételét az otthoni terápiát illetően. Amennyiben erre nincs módja, alapítványunk UVB fénygyógyászati részlege kezelési tanácsokkal szolgál igény szerint.

Alapítványunk közreműködik a gyógyászati készülékek igény szerinti beszerzésében, melyhez kérjük az alább felsoroltak szerint járjon el.

- egyedi bőrproblémájának és bőrelváltozása nagyságának megfelelően válassza ki a készülék típusát.(ha tanácstalan, úgy segítünk a kiválasztásában)

- döntse el, hogy személyesen vagy postázás útján kívánja átvenni a készüléket.

- ha nem tudja személyesen átvenni a készüléket és utánvétes kiszállítást kér, abban az esetben számoljon a postai kiszállítás valamint a törékeny csomagbiztosítás felárával.

- Postai kiszállítás esetén jelentősen olcsóbbá teheti a szállítás költségét ha nincs utánvétes készpénz forgalom, azaz átutalással kerül rendezésre a készülék ára.

- Az írásban történő megrendeléskor küldünk egy visszaigazoló emailt, melyben megküldjük a készülék kiszállításának időpontját, a gyártó pontos elérhetőségét, bankszámlaszámát (utaláskor a választott készülék típusát kérjük a megjegyzés rovatba beleírni)

- alapítványunk nem számol fel díjat a közvetítésért, azonban fontos és hasznos tanácsokkal látjuk el az otthoni terápiáját illetően.A forgalmazó nem ad tanácsot a kezelésekkel kapcsolatosan, ezekben a kérdésekben kezelőszervünk nyújt segítséget.

- kérjük a tunetmentesen@t-online.hu email címre írja meg a választott modell megnevezését, a postázási és számlázási nevét valamint címét, és a telefonszámát. A megadott adatokat szigorú szabályok szerint kezeljük. A forgalmazó ez alapján állítja ki a végszámlát önnek.(előre utalás esetén utalásos, személyes átvételkor készpénzes számlát)

Ha a megrendeléssel kapcsolatban kérdése lenne, úgy kérem vegye fel a kapcsolatot alapítványunkkal alább látható elérhetőségen.


Mobil: Filip Erika elnök 06 20 455-7072
E-mail: fenyhazagyor@gmail.com


FONTOS TUDNIVALÓK INTERNETES VÁSÁRLÁS ESETÉRE!

Amennyiben UVB fototerápiás készüléket készül vásárolni érdemes előtte meggyőződni, hogy a kiszemelt (olcsóbb) kategóriájú készülékhez a gyártó (forgalmazó) biztosítja e az alábbi szolgáltatásokat.

Az otthoni terápiás kezelésekhez ajánlott Soladerm készülékek sugárzási teljesítménye műszeres (fotométeres) méréssel, egyedileg meghatározásra kerül.

Az időszakos bemérésre a készülék tulajdonosai a későbbiekben is térítésmentesen jogosultak, a Tünetmentesen Alapítvány telephelyén (Győr), előzetes időpont egyeztetés alapján.

A készülékek javítása, alkatrész- és kellékanyag-ellátása rendszeresen biztosított.

A készülékekhez részletes alkalmazási és kezelési útmutató tartozik, melyekben az ismertetett kezelési protokoll kialakítása a készülék típusának és sugárzási teljesítményének függvényében történt (a fénycsövek átlagos élettartama 10 év).
A gyártó 1 év jótállást, folyamatos alkatrész ellátást valamint gyors és megbízható javító szolgálatot garantál szükség esetére.

Hangsúlyozzuk, hogy a szűk spektrumú UVB (NB UVB) terápia csak bőrgyógyász szakorvos javallatára és rendszeres ellenőrzése mellett végezhető!
Alapítványunk kezelői segítenek az Ön számára legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Forduljon hozzájuk bizalommal.
Készülékeink

SOLADERM VPE 1.1

Kézi gyógylámpa

Megrendelhető illetve megvásárolható alapítványunk közbenjárásával.


A kisebb bőrfelületek kezelését célzó Soladerm VPE 1.1 típusú készülék 2 db 9 wattos (dupla) Philips NB UVB csövet tartalmaz.
Mérete: 80X200X60 mm
Tömege: 1,2 kg
Beépített időzítője nincs, csak egy digitális időzítőórát mellékelünk hozzá
.
Ára: 140 000.-Ft
Készülékeink

SOLADERM VPE 1.2

Gyógyfényterápiás kézi készülék


A készülék 1 db Philips gyártmányú duplacsöves, 9 wattos 311 nm-en sugárzó UVB fénycsövet tartalmaz.
Beépített digitális időzítőórát tartalmaz, tartozéka a hajas fejbőr kezelésére alkalmas fésű-adapter.
A kisebb teljesítmény ellenére a kezelésére ugyanazok az előírások vonatkoznak, mint a Soladerm 2.1 készülék esetében: pontosan betartott kezelési protokoll, minden esetben védőszemüveg, orvosi javallat és kontroll.

Ára: 140 000Ft
Készülékeink

Új terápiás lehetőségek

...Végül a narrow-band (keskeny hullámsávú) UVB-fototerápia, a 295-313mm közötti tartományon belül 313 mm-es csúccsal a leghatékonyabbnak bizonyult. ...

Teljes cikk>>>


Honlapkészítés