Tünetmentesen az Egészséges Életért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Fény Háza Alternatív Gyógyászat-Oktatás (Gyémánt Egészség Centrum)
Az alapítványról
Nyitvatartás
Gyógyulás Ayurvédával
EKCÉMA, EGYÉB
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
Dohányzás leszoktatás
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Alapítványi közzététel
Kutatási eredmények
Ajánlott készítmények
Lelki/viselkedési problémák

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Vitiligó-miért fehérfolt az orvostudomány területén?

Vitiligos érintettek számára készült mindenre kiterjedő könyv előzetese mely 4 féle megközelítésből tárja fel a vitiligo (bőrfestékhiány) legfrissebb kutatási eredményeit,terjedésre hajlamosító tényezőit,mellékhatásmentes befolyásolását, kozmetikai bőrápolást,továbbá a vitiligohoz társítható lelki okokat, és nem utolsó sorban a terjedés teljes megállításának és visszafordításának lehetőségeit.

Igyekeztem mindenre kiterjedően összeállítani egy olyan könyvelőzetest, mely segítséget nyújt minden vitiligós betegnek, és azoknak akik vitiligós gyermeket nevelnek.
A könyvelőzetes minden olyan kérdésre választ adok, ami egy vitiligóst érdekelhet.

Mindannyiunk, akik az akadémikus orvoslás szerint egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedünk, fontos a betegségének kialakulásának ismerete.

Tartalomból:

- mai orvostudomány hivatalos álláspontja a vitiligoról
- természetgyógyászat/méregtelenítő medicina álláspontja
- Új Germán Medicina korszakalkotó felfedezése
- nyilvánvaló hiányosságok a vitiligót kutató tudományban
- vitiligot eredményező reakciók, a VALÓS Ok feltárása
- vitiligot beindító biológiai konfliktus ismertető jegyei
- autoimmunitás egy félreértelmezett biológiai folyamat?
- vitiligo kialakulásnak különböző szakaszai
- vitiligo a pszichoszomatika szemszögéből
- vitiligós gyermeken való segítés
- sejtjeink mint emlékkönyvek / genetika
- lelki traumák és azok vitiligora kifejtett hatása
- mi határozza meg, hogy mely testtájék lesz érintett a foltokban?
- krónikussá váló vagy terjedő vitiligó
- tüneteket befolyásoló alternatívák
- lehetséges a végleges gyógyulás?
- gyógyszerek és táplálékkiegészítők hatásai
- általános jó közérzet és egészség megőrzés
- mi dönti el, hogy egyeseknél hat ugyanaz a kezelés, míg másoknál nem?
- esettanulmányok
- gyógyulás ideje alatt alkalmazható bőrápolás
- szégyenkezés nélkül élni - azonnali segítség közösségbe menet, munkahelyre, iskolába stb.Minden Önt érdeklő kérdésre megkaphatja a választ, amennyiben elolvassa a Vitiligó Fehérfolt Az Orvoslás területén című könyvem előzetesét.

online vagy telefonon is megrendelhető.


megrendelése történhet:
Kérdése van menüpontban
tunetmentesen@t-online.hu
0696 335-308 telefonszámon vagy 06 20 4557072 mobil számon

"vitiligós" egerek kísérleti stádiumban

vitiligos egerek A napokban kering egy hír, miszerint Chicagóban kifejlesztettek egy mutáns fehérjét, és ettől a mesterségesen létrehozott fehérjétől várnak igazi áttörést a vitiligo gyógyításában.Egér kísérletekben elég magas arányban pozitívnak mutatkozott az eredmény. Hogy mennyi időre, az nem derül ki a tanulmányból. A kutatás nagyrészt befejeződött Le Poole és az ő kollégája Loyola Jose Guevara-Patino hozzájárulásával a Rush University Medical Center-ben. A kutatók rátaláltak arra a sejtvédelmet biztosító speciális fehérjére,pontosan a HSP70-ire, amely megvédi a sejteket, amikor "stresszes ingerület" éri őket,mondta a Le Poole..

Elmondásuk szerint ha ez a fehérje "eltűnik" a sejtből, akkor ezt a hiányt az immunrendszer vészjelzésként veszi.Az immunrendszer feladata minden körülmények között védelmezni a szervezetet. Ha HSP70 fehérje hiányt túl aggasztónak tartja, megpróbálja kitalálni, hogy mi a teendő, és utasítást ad immunsejteknek a támadásra. Ebből az következik, hogy a HSP70i úgy működik, mint egy kapcsoló,mely ha hiányzik, az immunitás akcióba lendül. Ha speciálisan átkódolják ezt a fehérjét,(aminosav segítségével) és az immunrendszer úgy érzékeli van belőle elég a sejten belül, akkor a nem alakul ki bőrfesték hiány, vagy a már fehéres terület valamint haj és szőrzet is visszanyeri eredeti színét.Most az a cél,hogy a mutáns fehérje ezen alternatív formája az eredeti HSP70i-nek biztonságosnak mutatkozzon az állatkísérleteken túl az embernél is.Elég biztatónak mutatkozik ez a kísérlet, azonban az aggályom az, hogy nem nyújt ez sem végleges megoldást.Annak okán sem, mivel ismét figyelmen kívül hagynak a kísérletben egy nagyon fontos és döntően befolyásoló tényezőt, melyet a tanulmányban részletezek.
kontroll csoport eredménye

Egér kísérletekben elég magas arányban pozitívnak mutatkozott az eredmény. Hogy mennyi időre, az nem derül ki a tanulmányból.
A HSP70i fehérje molekula úgy működik, mint egy kapcsoló,mely ha hiányzik, az immunitás akcióba lendül. Ha speciálisan átkódolják ezt a fehérjét,(aminosav segítségével) és az immunrendszer úgy érzékeli van belőle elég a sejten belül, akkor a nem alakul ki bőrfesték hiány, vagy a már fehéres terület valamint haj és szőrzet is visszanyeri eredeti színét.Ez történt a kísérletben részt vevő egerekkel is, az eredmény "állítólag" nyilvánvaló.

Angolul az eredeti cikk itt található:
http://www.sciencedaily.com/releases/2013/02/130227150908.htm


Honlapkészítés